De beste zijn is een manier van werken

blog

Het is onze ambitie om de beste partner voor onze klanten te zijn. Klinkt toch aardig goed, of niet? Voor ons is het geen moderne slogan, maar een onderdeel van onze filosofie en ons dagelijks werk. Maar wat maakt ons dan de beste partner? Onze klanten willen net zoals wij de beste service leveren aan hun klanten. Om deze hoge standaard te hanteren moet je samen met je klanten als partners opereren en elkaar steeds ietsjes verder uitdagen om grenzen te verleggen.

We gebruiken innovatieve technologieën om onze doelen en ambities te bereiken. Een onderdeel van deze tactiek is ons nieuwe Warehouse Management Systeem (WMS). Het systeem maakt het mogelijk om de supply chain verder te optimaliseren door een betere benutting van de opslagruimte en het hele logistieke proces. We kunnen bijvoorbeeld de goederen van onze klanten, waar ook ter wereld, volgen. Vanaf het moment dat ze het terrein van onze klant verlaten, op het containerschip komen, in een haven arriveren, op de containertrein worden gezet naar de opslaghallen van ons Logistiek Centrum in Kutno, Polen. Het volgen van de goederen helpt ons niet alleen om het logistieke proces te optimaliseren, maar we helpen onze klanten ook met de juiste douanedocumenten en het inklaren van de goederen.

Omdat alle informatie in één systeem geclusterd is kunnen we de data gerichter als servicetool voor onze klanten inzetten. Met slechts een paar muisklikken kunnen we alle informatie met onze klanten delen over elke kg product die in onze warehouses zijn opgeslagen. Er worden magazijninstructiedocumenten gecreëerd voor het in- en uitslagproces, die kunnen worden ingezet voor verzending, transfers, retouren, eigen bestellingen en douanedoeleinden. Ons nieuwe WMS opereert met realtime data. Hiermee kunnen we altijd en zeer nauwkeurig inzicht geven in de voorraad goederen in onze opslaghallen. Doordat onze data altijd up-to-date is optimaliseren we onze flexibiliteit en levertijd. Daarnaast wordt de kans op het maken van fouten flink verminderd.

Ons nieuwe WMS is een mooi voorbeeld van onze drive voor innovatie. Voeg daaraan toe onze focus op gezondheids- en veiligheidsprocedures en we hebben een recept voor een succesvolle en langdurige samenwerking met onze klanten.

Auteur:  Honorata PÄ™dziejewska
Honorata Pędziejewska | Forwarding and Customs Department Manager

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.
Het formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord te gaan met ons privacybeleid.