Warehousing Nederland

Our drive for storage and warehousing

Nijhof-Wassink biedt uitgebreide mogelijkheden voor opslag, overslag en warehousing van zowel verpakte- als bulkgoederen. Alleen al in onze logistieke centra in Nederland hebben wij in totaal ruim 17.000 m2 magazijnruimte, 20.000 m2 buitenopslag en 24.500 m3 silocapaciteit voor opslag en overslag van zowel ADR- als niet-ADR-goederen.

Op- en overslag in Nederland

In onze moderne warehouses en siloparken in Rijssen en Coevorden slaan wij uw goederen veilig op. Wij bieden op- en overslag van droge bulkgoederen en vloeistoffen voor de mengvoederindustrie, zoals volledige veevoeders, mineralen en andere additieven.

Silo opslag en warehouse Coevorden/Rijssen

 • Onafhankelijke trimodale terminal
 • Spoorterminal met verbinding naar Rotterdam, Duitsland en Scandinavië
 • Silocapaciteit (24.500 m3), warehousing (17.000m2), outside storage (20.000 m2) voor onder meer Feed en Food, zowel ADR- als niet-ADR-goederen
 • Value Added Logistics met
  • douane-entrepot (AEO-gecertificeerd)
  • verbulken en verpakken
 • Normeringen en certificeringen 
  • SQAS
  • AEO
  • GMP+
  • ISO 22000
 • SQAS/EFTCO tankreinigingsstation met verwarmingsfaciliteiten
 • Strategische hub voor Midden- en Noordoost-Nederland en Duitsland

Warehouse faciliteiten

Ompakken en verbulken

In welk volume of verpakkingseenheid uw goederen ook aankomen, in onze warehouses kunnen deze voor opslag of transport omgepakt worden naar de daarvoor gewenste verpakkingseenheid. 

In ons containerpark kunnen vloeistoffen van tanks naar vaten of IBC’s worden gepompt en vice versa. Moderne verwarmingsinstallaties houden of brengen de vloeistoffen op de juiste temperatuur.

Inhouse douanekantoor

Het warehouse van Nijhof-Wassink in Coevorden biedt als Authorised Economic Operator (AEO) bonded warehousing (douane-entrepot). Hierdoor zijn we bevoegd voor het afhandelen van alle douaneformaliteiten en hoeven uw goederen bij aankomst in de EU niet ingeklaard te worden. Wij begeleiden alle douaneprocessen.

EFTCO tankcleaning

Op onze locaties beschikken wij over een EFTCO-gecertificeerd tankcleaning station voor het computergestuurd reinigen van droge bulkopleggers en silo- en boxcontainers. 

Combinatie met transport

On-site operations

Nijhof-Wassink biedt on-site operations aan als verlengstuk van zijn dienstverlening op het gebied van warehousing. Onze medewerkers beheren en coördineren bij u op locatie de laad- en losactiviteiten en het transport van uw goederen naar onze op- en overslagfaciliteiten. Hiermee profiteert u van de expertise en faciliteiten van de Nijhof-Wassink organisatie. Door het outsourcen van uw on-site operation bespaart u bovendien op personeelskosten, hebt u geen omkijken naar certificeringen en verzekeringen. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen over opslagcapaciteit of piekvolumes in productie of aanvoer.

Bulktransport

Als internationaal transportbedrijf kan Nijhof-Wassink het hele logistieke proces voor u verzorgen.  Van het transport vanaf een Europese haven of uw productielocatie naar onze op- en overslagfaciliteiten. Hier kunnen wij indien gewenst uw producten verbulken naar iedere gewenste verpakkingseenheid en verzorgen wij de aflevering bij de eindklant. Met ons full service concept met eigen chauffeurs, eigen materieel, eigen op- en overslagfaciliteiten ontzorgen wij u volledig en garanderen wij een hoge afleverperformance.
 

 

Okko ten Hoff
Commercial Manager

Nijhof-Wassink Coevorden realiseert uitbreiding Warehousing in no-time

Uitbreiding warehouse zorgt voor een totaal van 17.000m2 opslagcapaciteit in Coevorden

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.