Tank Cleaning

René Guit
Warehousing Manager & Tank Cleaning NL
Offerte
René Guit
Warehousing Manager & Tank Cleaning NL
+31 524 597 350 coevorden@nijhof-wassink.com Offerte

De tankcleaningstations van Nijhof-Wassink zijn EFTCO-gecertificeerd en voldoen ruimschoots aan de SQAS-eisen die gesteld worden met betrekking tot organisatie, kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

Bij onze vestigingen in Rijssen, Coevorden (Nederland) biedt Nijhof-Wassink professionele tankcleaning voor zowel droge chemische producten als diervoerderproducten (GMP+/Feed). In onze vestiging in Kutno (Polen) kunt u daarnaast ook terecht voor reiniging van tankopleggers waar vloeibare chemische producten in vervoerd zijn. In onze moderne tankreinigingsstations, die zijn voorzien van verwarmings- en koelfaciliteiten, reinigen wij niet alleen onze eigen bulkopleggers en containers, maar kunt u ook terecht voor snelle, efficiënte en grondige bulk tank cleaning van uw tankopleggers. De tankreiniging gebeurt computergestuurd, wat korte wachttijden en maximaal resultaat garandeert. De chauffeur ontvangt na reiniging het officiële European Cleaning Document (EDC) en kan direct door naar de volgende laadlocatie.

ADR cleaning en GMP cleaning

Nijhof-Wassink is hét adres voor betrouwbare ADR-cleaning (Kutno in Polen) en GMP-cleaning (Nederland en Polen). Om contaminatie verder uit te sluiten kunnen ook hulpstukken zoals koppelstukken en slangen in onze reinigingsstations gereinigd worden.

Productoverzicht Tank Cleaning

 

Bel de vestiging van uw keuze voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Nijhof-Wassink – Tankcleaning Rijssen (NL)

Galvanistraat 18
7461 JC Rijssen
Tel:  +31 548 538 000

Nijhof-Wassink – Tankcleaning Coevorden (NL)

De Mars 18
7742 PE Coevorden
Tel: +31 524 597 350

Nijhof-Wassink Tankcleaning Kutno (PL)

ul. Holenderska 3
99-300 Kutno, Polen
Tel: +48 243570018


 

René Guit
Warehousing Manager & Tank Cleaning NL

Transportdivisies Nijhof-Wassink Group bundelen krachten

Vanwege veranderende marktomstandigheden en een duidelijke ‘synergie wens’ zijn de transportdivisies, Feed-, Food- en Chemical Logistics, binnen Nijhof-Wassink Group per 1 februari 2024 jl samengevoegd tot één transportorganisatie.

Lees verder

Nijhof-Wassink behaalt bronzen EcoVadis medaille

EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die het beleid van bedrijven beoordeelt op het gebied van MVO. Als een van de weinige transportondernemingen mag Nijhof-Wassink nu trots dit label dragen.

Lees verder

Nijhof-Wassink onderstreept verduurzaming met Profile en Nijwa Groep

Profile Nederland en 3 vestigingen van Volvo & Renault truck dealer Nijwa Groep (Rijssen, Hengelo en Zwolle) verzorgen per 1 september 2021 het totale bandenonderhoud van Nijhof-Wassink – voor in totaal 600 trucks en 600 opleggers. Stilstand kost geld en daarom werkt Profile proactief aan het reduceren van pechgevallen en daarmee CO2 uitstoot voor Nijhof-Wassink.

Lees verder

Nijhof-Wassink gaat verder met verduurzamen

Als logistiek bulk- en zakgoedspecialist is Nijhof-Wassink dagelijks met ruim 550 vrachtwagencombinaties nationaal en internationaal onderweg voor haar klanten in de chemische- en mengvoederindustrie. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee op het gebied van duurzaamheid. Met een proactieve aanpak wil Nijhof-Wassink een positieve bijdrage leveren aan de Green deal doelstelling van de Europese Unie; in 2050 klimaatneutraal werken.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.