Over Nijhof-Wassink

Your ambition, our drive

Nijhof-Wassink is specialist in bulktransport over weg, spoor en water. Door gebruik te maken van alle modaliteiten, strategisch gelegen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije, bieden wij onze opdrachtgevers de meest optimale logistieke oplossing. Naast transport is Nijhof-Wassink actief in warehousing, opslag en tankreiniging.

Logistiek dienstverlener met een missie

Nijhof-Wassink richt zich als internationale logistieke dienstverlener op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische - en diervoederindustrie. Nijhof-Wassink opereert intermodaal over weg, water en spoor. Door gebruik te maken van veelal eigen resources en te investeren in langdurige partnerschappen, duurzaamheid, innovatie en goed werkgeverschap realiseren wij de hoogste kwaliteit dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Freddy Nijhof
Nijhof-Wassink staat voor efficiënte en innovatieve logistiek. Vanuit onze strategisch gelegen vestigingen in Europa voorzien wij onze klanten van alle wenselijke logistieke diensten. Boven alles is ons doel de beste business partner voor onze opdrachtgevers te zijn. Your ambition, our drive!

Freddy Nijhof
President Commissaris

Kernwaarden

Hier staan wij voor

Bij Nijhof-Wassink willen wij iedere dag de beste zijn in ons vak. Wij helpen de ambities van onze klanten en eigen mensen kracht bij te zetten. Om dit te bereiken werken we vanuit vijf kernwaarden, die de basis vormen van wie we zijn en hoe we het verschil maken als dienstverlener en werkgever.

Lees meer

Vacatures

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil

Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijhof-Wassink vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor hun inzet gaat verder dan het materiële vlak. Er wordt intensief geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling van mensen. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

   Bekijk virtuele tour

Lees meer

People, Planet, Profit

Een duurzame manier van werken die goed is voor mens en milieu: daar staat Nijhof-Wassink voor. In onze manier van werken creëren we een balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Safety & Quality

Aandacht voor mens en omgeving staat bij de dagelijkse werkzaamheden van Nijhof-Wassink voorop. Dit betekent een proactieve aanpak op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. De strenge standaard die onze opdrachtgevers hanteren voor het transport van hun producten is bij Nijhof-Wassink de algemeen geldende norm.

Innovatie bij Nijhof-Wassink

Wie in de transportwereld voorop wil blijven, moet continu vernieuwen. Bij Nijhof-Wassink geven we daarom hoge prioriteit aan innovatie op het gebied van veiligheid, materieel, opleidingen en IT -systemen. Door hier werk van te maken, kunnen wij optimale prestaties garanderen.

Nijhof Wassink Group

Ruim vijftig jaar thuis in transport en logistiek

Nijhof-Wassink Group is een internationaal opererend familiebedrijf dat inmiddels ruim 50 jaar bestaat. Een lange periode waarin veel is gebeurd en waarin wij met onze bedrijven zijn uitgegroeid tot een organisatie die haar plek heeft veroverd in de logistieke wereld. We hebben een groot aantal klanten aan ons mogen verbinden. Daarnaast hebben we 1.750 collega’s waarvoor Nijhof-Wassink Group ook van belangrijke waarde wil zijn. Niet alleen vandaag de dag, maar ook in de verre toekomst. Dat was zo bij de oprichting in 1967, en zo werkt het nog steeds.

Lees meer

Geschiedenis

ONDERWEG SINDS 1967

De geschiedenis van Nijhof-Wassink begint in Wierden (Overijssel). In de jaren zestig van de vorige eeuw hebben Harman Nijhof en Evert Wassink daar, afzonderlijk van elkaar, een eigen  transportbedrijf. Op 1 januari 1967 besluiten ze de handen ineen te slaan en hun krachten te bundelen.

Hieronder de tijdlijn van de Nijhof-Wassink Groep met historische momenten van ons transportbedrijf Nijhof-Wassink en ons Volvo en Renault Truck dealerbedrijf Nijwa.

Lees meer

Onze diensten

Bekijk dienst

Veevoederdistributie

Bekijk dienst

Dry Bulk Logistics

Bekijk dienst

Liquid Bulk Logistics

Bekijk dienst

Fuel Distribution

Bekijk dienst

Warehousing Nederland

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.