Verlengstuk

blog

De samenwerking met Nuscience is het schoolvoorbeeld van een partnership waarin we de klant in alle facetten ontzorgen. Nuscience produceert zeer veel verschillende producten voor een groot aantal opdrachtgevers. Deze producten moeten op allerlei manieren vervoerd worden. Met de verschillende logistieke bedrijven binnen de Nijhof-Wassink Group zijn we in staat om voor elke vraag een oplossing te bieden.

We verzorgen voor Nuscience het transport van ADR- en non-ADR-producten in Nederland en België met speciaal daarvoor ingerichte vrachtwagencombinaties en speciaal daarvoor opgeleid personeel. Ecotrans Logistics voert het zakgoedtransport uit met combinaties die zijn voorzien van meeneemheftrucks en het bulktransport verzorgen we met Nijhof-Wassink-combinaties. De planning doen we in nauwe samenwerking met de planners op de plant in Drongen. Onze planners in Nederland en België werken in hetzelfde ICT-systeem, zodat ze zaken goed op elkaar af kunnen stemmen.

Kennis en kunde
We zijn ons er zeer van bewust dat we het verlengstuk zijn van de opdrachtgever richting zijn afnemers, zowel letterlijk als figuurlijk. Een aantal combinaties zijn uitgevoerd in de huisstijl van Nuscience. Kwaliteit zit hem ook in de inzet van chauffeurs die beschikken over de vereiste kennis en kunde en weten hoe ze met de producten moeten omgaan.

Value added activiteiten
Naast het transport bieden we ook andere value added activiteiten, waarbij verschillende disciplines met elkaar samenwerken. We verbulken bijvoorbeeld producten voor Nuscience. Ecotrans Logistics brengt bigbags van de productielocatie van Nuscience in Drongen naar ons logistiek centrum in Coevorden. Daar verbulken we de bigbags naar bulktrailers van Nijhof-Wassink, waarmee we het product naar de klant brengen.

Sneller, beter en efficiënter
In het partnership met Nuscience bieden we een totaaloplossing.  We leveren wekelijks rapportages over KPI’s, met een toelichting met potentiële verbeteringen. Denk aan mogelijkheden om de beladingsgraad te verhogen, lege kilometers te voorkomen of afleveradressen nog slimmer met elkaar te combineren. Zo kijken we continu hoe we zaken nog beter, sneller en efficiënter kunnen doen

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.