Zo werken we aan een totaaloplossing voor Coops Mengvoeders

blog

Maatwerk bieden, kwaliteit leveren, kijken hoe we transporten zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren, inzetten op langdurige partnerships. Daarin vinden Coops Mengvoeders, Nijhof-Wassink en Ecotrans Logistics elkaar.

Van bulktransport tot zakgoedtransport: wij bieden een totaaloplossing zodat we Coops Mengvoeders qua transport in alle facetten kunnen ontzorgen. Naast dedicated transport en zakgoedtransport, zijn we ook in staat om snel extra capaciteit te leveren als dat nodig is. We schakelen dan onze eigen Nijhof-Wassink combinaties bij. Die flexibiliteit helpt Coops Mengvoeders om schommelingen in de vraag op te vangen en zijn klanten optimaal te bedienen.

Vakkennis

Kwaliteit betekent ook een modern wagenpark en gespecialiseerde chauffeurs. Chauffeurs met vakkennis, die snappen wat er op het boerenerf speelt, weten hoe ze een erf moeten benaderen en begrijpen dat ze niet alleen ons visitekaartje zijn, maar ook dat van de opdrachtgever.

Jong equipment

Naast uitstraling en kwaliteit kijken we ook scherp naar efficiency. We hebben een jong wagenpark en onze trucks zijn uitgerust met de zuinigste dieselmotoren. In combinatie met frequent onderhoud bespaart dat brandstof en dat draagt weer bij aan de efficiency. Zo zijn we met ons goed onderhouden, jonge en moderne materieel een zekerheid voor onze klanten.

Herco Eshuis
Commercial Manager Feed Logistics
Nijhof -Wassink

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.