Fuel Distribution

Jan Meuleman
Manager Fuel Distribution
Offerte
Jan Meuleman
Manager Fuel Distribution
+31 548 538 000 sales@nijhof-wassink.com Offerte

Fuel Distribution

Nijhof-Wassink distribueert dedicated brandstoffen vanuit verschillende raffinaderijen en depots naar tankstations, industriële klanten en andere grootverbruikers. Er wordt geen enkele concessie gedaan met betrekking tot veiligheid en kwaliteit van materieel en mensen, wat naadloos aansluit bij de hoge kwaliteitstandaard van onze klanten. Maak kennis met our drive for Fuel Distribution.

Modern materieel voor tanktransport

Het wagenpark van Nijhof-Wassink bestaat uitsluitend uit Volvo-trucks. Deze wagens zijn uitgerust met alle mogelijke innovatieve safety-pakketten - zowel op het gebied van actieve als passieve veiligheid - van Volvo Trucks. Bij het samenstellen van onze brandstofcombinaties is waar mogelijk gekozen voor lichtgewicht onderdelen, zonder concessies te doen aan de veiligheid. Het resultaat is een hogere payload, waardoor we met minder kilometers meer brandstoffen kunnen vervoeren. De brandstofopleggers zijn voorzien van geavanceerde lossystemen waarmee producten altijd veilig, secuur, en snel kunnen worden gelost.

Vaardig en veilig in ADR transport

Onze chauffeurs die brandstoffen rijden zijn zeer professionele, representatieve, klantvriendelijke ADR-specialisten die uiterst secuur en alleen volgens strikte procedures werken. Hun persoonlijke vaardigheden worden op peil gehouden door intensieve ADR- en veiligheidstrainingen, zoals bijvoorbeeld de anti-rollover-training voor het effectief anticiperen op de bewegende lading in de tankoplegger. Daarnaast worden zij permanent begeleid door ons team van BBS (Behaviour Based Safety)-instructeurs.

Responsible Care

Nijhof Wassink heeft zich als één van de eerste bedrijven in 2009 aangesloten bij Responsible Care. Dit is het wereldwijde initiatief van de chemische industrie voor verbetering van gezondheid, duurzaamheid, veiligheid en transparante communicatie met onze stakeholders.

Jan Meuleman
Manager Fuel Distribution

Nijhof-Wassink onderstreept verduurzaming met Profile en Nijwa Groep

Profile Nederland en 3 vestigingen van Volvo & Renault truck dealer Nijwa Groep (Rijssen, Hengelo en Zwolle) verzorgen per 1 september 2021 het totale bandenonderhoud van Nijhof-Wassink – voor in totaal 600 trucks en 600 opleggers. Stilstand kost geld en daarom werkt Profile proactief aan het reduceren van pechgevallen en daarmee CO2 uitstoot voor Nijhof-Wassink.

Lees verder

Nijhof-Wassink gaat verder met verduurzamen

Als logistiek bulk- en zakgoedspecialist is Nijhof-Wassink dagelijks met ruim 550 vrachtwagencombinaties nationaal en internationaal onderweg voor haar klanten in de chemische- en mengvoederindustrie. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee op het gebied van duurzaamheid. Met een proactieve aanpak wil Nijhof-Wassink een positieve bijdrage leveren aan de Green deal doelstelling van de Europese Unie; in 2050 klimaatneutraal werken.

Lees verder

BP Nederland besteedt transport en planning uit aan Nijhof-Wassink

Het transport en de planning van brandstof naar de ruim 350 BP tankstations in Nederland wordt vanaf 1 september 2021 door Nijhof-Wassink uitgevoerd.

Lees verder

Nieuwe Managing Director Divisie Chemical Logistics

Wij stellen u graag voor aan Bertil Bouwhuis, onze nieuwe Managing Director Chemical Logistics.

Lees verder

Zorgen voor totale transportoplossing

"No-nonsense, korte lijntjes, afspraken nakomen en focus op kwaliteit. Dat zijn duidelijke overeenkomsten tussen VARO Energy en Nijhof-Wassink."

Lees mijn verhaal

Ontwerpen aan co-makership

Voor de distributie van brandstoffen heeft onze Chemical Logistics divisie recent in 13 nieuwe opleggers geïnvesteerd.

Lees mijn verhaal

Altijd en overal brandstof leveren

Sinds 2017 werken VARO Energy en Nijhof-Wassink samen. Naast brandstoftransport, transporteert de afdeling Liquid Bulk van Nijhof-Wassink brandstofadditieven naar VARO-depots in Nederland en België.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.