Disclaimer | Your ambition, our drive

Algemeen

Nijhof en Wassink B.V. (Kamer van Koophandel 06032426, BTW-nr.: NL 004992052 B01), hierna te noemen Nijhof-Wassink, verleent u hierbij toegang tot nijhof-wassink.com en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Nijhof-Wassink en derden zijn aangeleverd. Nijhof-Wassink behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen.

De informatie op nijhof-wassink.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Nijhof-Wassink.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Nijhof-Wassink. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Nijhof-Wassink, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

People, Planet, Profit

Een duurzame manier van werken die goed is voor mens en milieu: daar staat Nijhof-Wassink voor. In onze manier van werken creëren we een balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Safety & Quality

Aandacht voor mens en omgeving staat bij de dagelijkse werkzaamheden van Nijhof-Wassink voorop. Dit betekent een proactieve aanpak op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. De strenge standaard die onze opdrachtgevers hanteren voor het transport van hun producten is bij Nijhof-Wassink de algemeen geldende norm.

Innovatie bij Nijhof-Wassink

Wie in de transportwereld voorop wil blijven, moet continu vernieuwen. Bij Nijhof-Wassink geven we daarom hoge prioriteit aan innovatie op het gebied van veiligheid, materieel, opleidingen en IT -systemen. Door hier werk van te maken, kunnen wij optimale prestaties garanderen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.