Transportdivisies Nijhof-Wassink Group bundelen krachten

Vanwege veranderende marktomstandigheden en een duidelijke ‘synergie wens’, zijn de transportdivisies, Feed-, Food- en Chemical Logistics, binnen Nijhof-Wassink Group per 1 februari 2024 jl samengevoegd tot één transportorganisatie.

De transportbedrijven binnen de Nijhof-Wassink Group met Wemmers als Food logistics specialist en Nijhof-Wassink als Feed en Chemical logistics specialist gaan in de nieuwe situatie nauwer met elkaar samenwerken op gebied van o.a. Operatie, Verkoop en Business Support. De dagelijkse leiding komt in handen van Bertil Bouwhuis, momenteel managing director Chemical & Food Logistics. Bertil rapporteert daarin aan Erik Schiphorst, CEO Nijhof-Wassink Group.

Over Nijhof-Wassink Group

Het familiebedrijf Nijhof-Wassink Group is een internationale speler in de logistiek en automotive branche en heeft de afgelopen 10 jaar een forse groei doorgemaakt in haar transportactiviteiten. Na o.a. overname van het mengvoedertransport van Agrifirm in 2014 en de overname van Wemmers Tanktransport in 2021 bestaat de vloot van de logistiek specialist inmiddels uit 750 eenheden.

Auteur:  Erik Schiphorst
Erik Schiphorst | CEO

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.