Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink groeit verder in Duitsland door overname transportbedrijf Meyer Agrarlogistik

Per 1 oktober 2022 worden de activiteiten van het logistieke gedeelte van Landhandel Meyer uit Bösel (Duitsland) overgenomen door de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink. Het wagenpark van 10 combinaties en 13 personeelsleden gaan per die datum verder onder de naam Meyer Agrarlogistik.

‘Deze overname past in de strategie van Nijhof-Wassink om te groeien in het transport voor de mengvoederindustrie en zowel internationaal als regionaal nog sterker aanwezig te zijn. Het is voor ons beiden een mooie stap om onze krachten te bundelen en onze klanten nog meer flexibiliteit, service en efficiency te kunnen bieden. De  huidige of voormalige eigenaar Ralf Meyer blijft verbonden aan het bedrijf in een commerciële rol. Als regisseur voor bulk- en stukgoedtransporten willen wij onze klanten zo verder ontzorgen’, aldus Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics van Nijhof-Wassink.

De Feed Logistics divisie van Nijhof-Wassink verzorgt dagelijks met ruim 400 combinaties het bulktransport van de droge grondstoffen en additieven voor de productie van veevoeders, zoals proteïnen, melkpoeder, weipoeder en vitamines en distribueren ze gecompartimenteerd transport voor diervoeders, kunstmest en zakgoed van de fabrikanten naar hun agrarische afnemers.

Op de foto (vlnr)  Martin Schoemaker (Nijhof-Wassink), Ralf Meyer (Landhandel Meyer) en Gert-Jan Meijerink (CFO Nijhof-Wassink Group)

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.