Zorgen voor totale transportoplossing

blog

Wie bij een benzinestation zijn tank volgooit, krijgt hoogstwaarschijnlijk brandstof die op een of andere manier in aanraking is geweest met VARO Energy. De brandstofleverancier is een van de grootste spelers op onder andere de Nederlandse markt en exploiteert onder meer tankstations onder de merken Argos, amiGo, Brand Oil, DOC, Van den Belt, Esso, TanQyou en Elan.

No-nonsense, korte lijntjes, afspraken nakomen en focus op kwaliteit. Dat zijn duidelijke overeenkomsten tussen VARO Energy en Nijhof-Wassink. We werken nu bijna twee jaar heel prettig samen, na de overname van Brand Oil door VARO Energy. Toen VARO daarna de tankstations van DOC in Lichtenvoorde en Van den Belt in Drachten overnam, gaf ons dat de kans om verder door te groeien. Wij bevoorraden nu met zeven combinaties in verschillende ploegendiensten bijna 150 tankstations door heel Nederland.

Wij doen de volledige bevoorradingsplanning zodat de eindklant te allen tijde beschikking heeft over voldoende brandstof. Zelf de planning doen geeft ons de mogelijkheid om mens en materieel zo efficiënt mogelijk in te zetten. In dit partnership zorgen wij voor de totale transportoplossing die begint met het transport vanaf de verschillende VARO-depots en eindigt met het automatisch versturen van gecontroleerde data naar de VARO- systemen. Zo is direct inzichtelijk wat wij allemaal hebben vervoerd en kan VARO intern alles verder afwikkelen.

We werken erg nauw samen om de verschillende IT-systemen op de juiste manier met elkaar te integreren, wat overigens verder gaat dan enkel een directe koppeling. Ons nieuwe Transport Management Systeem (TMS) blijkt uitermate geschikt om dit soort processen volledig te automatiseren en zo zullen we in staat zijn om steeds meer klanten nog verder te ontzorgen.

Auteur:  Bertil Bouwhuis
Bertil Bouwhuis | Managing Director

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.