Kernwaarden

Hier staan wij voor

Bij Nijhof-Wassink willen wij iedere dag de beste zijn in ons vak. Wij helpen de ambities van onze klanten en eigen mensen kracht bij te zetten. Om dit te bereiken werken we vanuit vijf kernwaarden, die de basis vormen van wie we zijn en hoe we het verschil maken als dienstverlener en werkgever.

Partnerschap

Wij streven al ruim 50 jaar naar topkwaliteit, betrokkenheid bij iedereen binnen ons bedrijf en een sterke relatie met onze klanten en leveranciers. Wij gaan graag in gesprek om de beste oplossingen te bieden.

Verbinden

We zijn een solide en ambitieuze dienstverlener en werkgever die garant staat voor een uitgebalanceerde koers. Door ons te verdiepen in de dagelijkse uitdagingen van onze klanten en medewerkers zorgen wij er voor dat zij voor lange termijn verzekerd zijn van een betrouwbare partner of werkgever.

Duurzaam

Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. We zijn continu bezig om hierin voorop te lopen. Aandacht voor mens en omgeving staat bij onze dagelijkse werkzaamheden centraal. We zullen er alles aan doen om onze mensen weer veilig thuis te laten komen en onze CO2 footprint te beperken.

Innovatief

We werken aan de dag van morgen. Door nieuwe ontwikkelingen in de markt, in technologie en materieel, stimuleren wij klanten en collega’s te denken in vernieuwing, te experimenteren en te leren. Wij initiëren innovatieve en duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn en blijven.

Sociaal

De kwaliteit van onze diensten wordt gerealiseerd door onze mensen. Wij boeien en dagen onze collega’s uit om hun passie voor hun vak in te zetten en uit te bouwen. Met waardering en respect voor elkaar en werkend vanuit een veilige omgeving, bieden wij onze collega’s de mogelijkheid om te kunnen excelleren en plezier te hebben in hun werk.

People, Planet, Profit

Een duurzame manier van werken die goed is voor mens en milieu: daar staat Nijhof-Wassink voor. In onze manier van werken creëren we een balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Safety & Quality

Aandacht voor mens en omgeving staat bij de dagelijkse werkzaamheden van Nijhof-Wassink voorop. Dit betekent een proactieve aanpak op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. De strenge standaard die onze opdrachtgevers hanteren voor het transport van hun producten is bij Nijhof-Wassink de algemeen geldende norm.

Innovatie bij Nijhof-Wassink

Wie in de transportwereld voorop wil blijven, moet continu vernieuwen. Bij Nijhof-Wassink geven we daarom hoge prioriteit aan innovatie op het gebied van veiligheid, materieel, opleidingen en IT -systemen. Door hier werk van te maken, kunnen wij optimale prestaties garanderen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.