Nijhof-Wassink Coevorden realiseert uitbreiding Warehousing in no-time

De combinatie van de herkenbare, opvallende blauwe kleur en het formaat van de imposante hallen, maakt dat je ze van ver al ziet. Vandaag, op vrijdag 2 juli 2021, zou de opening plaatsvinden van de indrukwekkende nieuwe hallen bij Nijhof-Wassink in Coevorden. 

“Reeds voordat de deuren erin zaten en de lampen hingen stonden de hallen al vol met big bags vanuit de hele wereld. Dat geeft wel aan hoezeer we toe waren aan uitbreiding. Dankzij het harde werk van ons team in Coevorden en de hallenbouwer kon de opening al plaatsvinden voor de initiële datum.” Aldus Bertil Bouwhuis, managing director Chemical Logistics.

René Guit, die sinds 2016 de leiding heeft over de vestiging in Coevorden: “Nadat we groen licht kregen van de groepsdirectie was het wachten op de vergunning, welke in één keer werd verleend door de gemeente Coevorden. Een dag later kon RG Hallenbouw, die ik via via uit de buurt ken, al aan de slag en zijn de hallen binnen no-time gerealiseerd. Er werd snel geschakeld en dat is precies hoe wij werken. We zijn altijd bezig met hoe het nog beter kan en we verkopen hier geen ‘nee’. Dankzij ons netwerk en de flexibele instelling van onze mensen is er altijd een oplossing.”

De uitbreiding biedt extra opslagcapaciteit voor de lading van 208 vrachtwagens en daarmee komt de totale ruimte op 17.000m2. Op de foto worden de hallen geopend door v.l.n.r. Bertil Bouwhuis, René Guit en Steven Stegen (wethouder gemeente Coevorden).

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.