Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Onze Maatschappij

Nijhof-Wassink is onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep, net zoals onze zusterbedrijven Volvo en Renault Truck Dealer NIJWA Groep, VMI en planningsspecialist SilFit en VB Trailerbouw. Samen steunen wij de maatschappij op verschillende gebieden.

Bij Nijhof-Wassink zijn we nauw betrokken bij onze maatschappij en vinden we het belangrijk haar te steunen. Wij  hebben ons verbonden aan verschillende goede doelen, sportverenigingen en evenementen.

Stichting Over@Leven - www.tipsbijkanker.nl
De stichting is in het leven geroepen na het overlijden van Agnes Nijhof-Pouls in december 2003. Jogé Nijhof, Gerdien Wassink en Margreeth Bruins van de Nijhof-Wassink Groep hebben plaats in het bestuur, zij ondersteunen en adviseren mensen met kanker. Bekijk de site voor wetenwaardigheden, tips en nieuws!

Hexelse Truck Tour 

Onze medemens met een beperking proberen we eens per jaar een mooie dag te bezorgen door mee te rijden met de door Hexelse Truck Tour georganiseerde gehandicaptenrit.

Leefomgeving
In onze dagelijkse werkzaamheden proberen wij continue maatschappelijk verantwoord bezig te zijn. Met dank aan onze afdeling Behaviour Based Safety (BBS) hebben we samen met onze chauffeurs al veel CObespaard.

 

In samenwerking met onze partner SilFit (www.silfit.com) reduceren we zoveel mogelijk lege kilometers en daarmee besparen wij inmiddels meer dan 15% CO2 uitstoot mee.

Wereld van sport
Wij sponsoren de Poolse schaatser Konrad Niedźwiedzki. 

Konrad Niedzwiedzki

Nijhof-Wassink Groep is co-hoofdsponsor van de amateurvoetbalclub SVZW uit Wierden, tevens steunen wij Heracles en FC Twente.

FC Twente en NW

Al vele jaren neemt Nijhof-Wassink Groep het hoofdsponsorschap op zich van het jaarlijks terugkerende, internationale hippische evenement Indoor Wierden.

Chantal