Nijhof-Wassink krijgt SQAS score van 93%

Om te waarborgen dat transport en opslag van chemische goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier wordt uitgevoerd, heeft CEFIC (European Chemical Industry Council) een beoordeling systeem SQAS (Safety & Quality Assessment for Sustainability) ontwikkeld.

SQAS is een systeem om op een uniforme manier de prestaties te beoordelen van een logistieke dienstverlener of deze voldoet aan de eisen die gesteld worden met betrekking tot organisatie, kwaliteit, veiligheid en milieu. Zo kunnen opdrachtgevers achterhalen hoe het is gesteld met de bovengenoemde onderwerpen bij een logistieke dienstverlener. SQAS kent verschillende modules. Zo is er een aparte versie voor weg / intermodaal transport, tankcleaning stations, spoorwagon vervoer, op- en overslagbedrijven en distributie bedrijven. 

In de module wegtransport scoorde Nijhof-Wassink een geweldige score van 93%. Gezien de gemiddelde branchescore van  77% is dit een fantastisch resultaat.  ‘De elementaire zaken van veiligheid en milieu zijn in onze organisatie goed geborgd.  Onze chauffeurs zijn zich hiervan bewust en nemen hun verantwoordelijkheid.  Deze auditscore is een mooi compliment voor iedereen en motiveert ons om scherp te blijven om de 93%  te behouden. Daarnaast gaan we natuurlijk ook kijken hoe we onze score verder kunnen verbeteren´ aldus Erik Taal, SHEQ manager bij Nijhof-Wassink.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.
Het formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord te gaan met ons privacybeleid.