Cargill Animal Nutrition Polen en Hongarije breiden jarenlange relatie met Nijhof-Wassink nog verder uit

De relatie tussen Cargill Animal Nutrition en Nijhof-Wassink gaat reeds jaren terug en zorgt ervoor dat we elkaar begrijpen. Deze nieuwe opdracht is dan ook een fantastische erkenning voor ons partnership. Vanuit onze vestiging in Kutno, Polen zullen we het transport verzorgen vanuit 6 productielocaties in Dobrezlin, Bieganow, Ujazd Dolny, Krzemieniewo, Sierpc en Kalisz.

Voor Cargill Animal Nutrition Hongarije sturen we dedicated combinaties de weg op vanaf 5 productielocaties in Karcag, Kaposvar, Papa, Hernad en Szentistvan. Vanuit ons kantoor in Székesfehérvár zullen we naast het transport ook een deel regieplanning verzorgen. Hierdoor kunnen ritten nog efficiënter gepland worden en reduceren we CO2 uitstoot wat aansluit bij onze ambities om een bijdrage te leveren aan de Green Deal doelstelling van de Europese Unie; in 2050 klimaatneutraal werken.

“Ons specialisme en ruime ervaring in het transport van mengvoeders is de basis waar Cargill Animal Nutrition al jaren op kan rekenen en op vertrouwt. Dat vertrouwen betaalt zich nu uit in de ondertekening van dit contract. Een groot compliment en nog meer motivatie voor iedereen binnen onze divisie Feed Logistics” geeft Martin Schoemaker aan, managing director Feed Logistics

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.