Agrifirm intensiveert samenwerking Nijhof-Wassink

Royal Agrifirm Group heeft een vijfjarig contract afgesloten met SilFit, een dochteronderneming van Nijhof-Wassink. Agrifirm werkt al sinds 2014 samen met onze bedrijven. Met deze nieuwe overeenkomst worden de logistieke activiteiten aanzienlijk verbreed in volume en diensten. Zo gaat SilFit de regie verzorgen van alle bulktransporten van Agrifirm in Nederland en België.

SilFit is gespecialiseerd in transportplanning met als doel om deze dienstverlening tussen leveranciers en klanten te optimaliseren. “We zijn heel blij met de uitbreiding van onze jarenlange samenwerking”, zegt Dick Hordijk, CEO van Royal Agrifirm Group. “De chauffeurs van onze groengele bulkwagens zijn de ambassadeurs van Agrifirm op het boerenerf. We streven naar een zo efficiënt mogelijk logistieke inrichting, met zoveel mogelijk service en focus op de continuïteit van leveringen aan onze klanten. We gaan nu mooie vervolgstappen zetten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en innovatie.”

“Deze overeenkomst is een geweldig erkenning voor ons bedrijf, onze chauffeurs, planners, collega’s op kantoor en onze manier van samenwerken. Een werkwijze die zeer goed past bij de duurzaamheidsambities van Agrifirm. Een belangrijk voordeel is dat de logistieke stromen nu nog beter met elkaar verbonden kunnen worden, met als gevolg dat er efficiënter en flexibeler gepland kan worden. Dit zorgt mede voor een aanzienlijke besparing op de CO2-uitstoot”, aldus Martin Schoemaker, managing director Feed Logistics Nijhof-Wassink.

De regie van de transportplanning van alle bulkwagens van Agrifirm in Nederland en België wordt vanaf 1 juni 2021 uitgevoerd door SilFit. Hier zijn, behalve Nijhof-Wassink, ook nog andere transportbedrijven bij betrokken.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.