Hart voor pluimvee

case

De Hoop is specialist in pluimvee en produceert uitsluitend pluimveevoer en is de eerste en enige in pluimvee gespecialiseerde voerproducent in Nederland. Bij De Hoop werken ze vanuit de pijlers: kennis, kunde en karakter.

Voer op maat gemaakt

Op basis van voedingsstudies, klantwensen, eigen kennis en ervaring maken zij recepturen voor onze klanten. Zo krijgt iedere pluimveehouder zijn eigen op maat gemaakte voer. De klanten zitten in Nederland en in de grensstreek van Duitsland en België. Het zijn pluimveehouders die voor kwaliteit staan en kwaliteit zeer belangrijk vinden.

Meerwaarde van transport

De kosten, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding zijn belangrijk voor een transportpartner. Het transport is wel zeer bepalend in onze relatie met de klant. “Wij werken nu enkele jaren met Nijhof-Wassink samen. Hun kwaliteitsdenken zie je in alles terug. Ze hebben een goed en net wagenpark en kennen ook zoals wij geen nee. Nijhof-Wassink zorgt dat wij altijd kunnen leveren, ook met spoedklusjes. Er is altijd een oplossing. Onze culturen liggen in elkaars verlengde. De Nijhof-Wassink chauffeurs spreken, zowel figuurlijk als letterlijk onze taal en die van onze klant. Zij begrijpen het leven op het boerenerf. Ik heb ook het gevoel dat de chauffeurs speciaal geselecteerd zijn om voor ons te rijden”, geeft bedrijfsleider Henri Brethouwer aan. Hart voor pluimvee komt samen met hart voor transport.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.