Geconnect in Hongarije

blog

Bij Nijhof-Wassink Hongarije rijden we voor een groot aantal diervoederfabrikanten de mengvoederproducten vanuit de diverse Hongaarse fabrieken naar boerderijen in Hongarije. Ook in de omliggende landen zoals Roemenië, Oostenrijk, Slowakije, Kroatië en Tsjechië halen en brengen we de mengvoeders. Naast het feit dat onze chauffeurs in verschillende landen en streken komen met elke hun eigen gewoontes is er ook een groot verschil in de kwaliteit van de boerderijen en boerenerven waar we komen. Van hyper moderne boerenbedrijven tot aan zeer basic boerderijen. Een grote diversiteit dus aan losadressen. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze het beste voer voor hun dieren willen hebben, voor de beste prijs en geleverd op het moment wanneer het de boer het beste uitkomt. Dat is in alle landen nagenoeg hetzelfde. Dat zijn de uitdagingen van onze klanten waarmee wij ze proberen te helpen.

Zo hebben wij een klant die als extra service naar haar klanten toe hen graag wil informeren hoe laat wij op de boerderij zijn om het bestelde voer te leveren. Er is gesproken over de mogelijkheid dat de chauffeur een SMS stuurt met daarin de verwachte aankomsttijd. Dit idee werd achterhaald nadat deze klant ons filmpje had gezien over de introductie van ons nieuw Transport Management Systeem (TMS) en de mogelijkheid om IT-systemen van ons te koppelen met die van onze klanten. Op deze manier kunnen klanten real time shipment information krijgen. Informatie die aangeeft waar het transport is en wanneer het op het boerenerf arriveert. De ideale oplossing voor onze klant. Onze systemen worden binnenkort met elkaar gekoppeld. De order komt dan automatisch binnen bij onze orderentry in ons eigen TMS.

Momenteel kan de customer service afdeling van de klant op een groot scherm al zien en monitoren waar onze vrachtwagens rijden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de boer op de dag van levering te horen krijgt hoe laat het voer wordt afgeleverd. Een mooie stap die leidt naar nieuwe mogelijkheden en kansen om nog efficiënter te kunnen samenwerken met onze klant. Ook die behoefte is universeel.

Auteur:  Mark Farkas
Mark Farkas | Branch Manager Hongarije

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.