Een verlengstuk voor de klant

blog

Onderscheidend zijn, professioneel en perspectief creëren voor je klanten. Dat zijn duidelijke raakvlakken tussen Voergroep Zuid en Nijhof-Wassink.

Veevoerdistributie is een bijzondere tak van transport. Neem alleen al het feit dat je je als chauffeur op het privéterrein van de boer begeeft. Dat vraagt om chauffeurs die weten wat er op het boerenerf speelt. Onze chauffeurs kennen de situatie en spreken de taal van de boer. Ook in het materieel dat we inzetten zijn we een visitekaartje voor de opdrachtgever. We komen bij de boeren met goed onderhouden, jong en modern materieel, en in dit geval ook in de kleurstelling van Voergroep Zuid. Daarvoor hebben we geïnvesteerd in nieuwe trucks en bulkopleggers.

Optimale beladingsgraad
Naast dedicated transport voeren we voor Voergroep Zuid ook zakgoedtransport en netwerktransport uit. Daarmee zorgen we voor een totaaloplossing, waarbij we ook mooie stappen kunnen zetten op het gebied van duurzaamheid en efficiency. Netwerktransport is daarvan een goed voorbeeld. Sommige klanten zijn relatief ver gevestigd van de productielocaties van Voergroep Zuid. Die beleveren wij. Door ons uitgebreide netwerk zijn we in staat om in de buurt van die klant een retourlading te laden. Daardoor kunnen we de beladingsgraad optimaliseren en lege kilometers beperken. Zo dalen logistieke kosten. Bovendien betekenen minder lege kilometers ook minder CO2-uitstoot, wat gunstig is voor het milieu.

Partnership
In een markt waar schaalvergroting ervoor zorgt dat alles wat je vandaag doet, morgen nog sneller gaat is efficiëntie in logistiek een van de manieren om het rendement te verbeteren. Daarin staan we opdrachtgevers in alle facetten bij. De samenwerking gaat dan ook verder dan alleen het transport van veevoer van fabriek naar de boer. We willen echt een verlengstuk zijn voor onze opdrachtgevers en komen op basis van KPI-rapportages met adviezen om logistieke performances te verbeteren. Dat is onze visie om vorm en inhoud te geven aan partnership.

Herco Eshuis
Commercial Manager Feed Logistics

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.