Een geoliede machine

blog

Goede communicatie is de basis voor een succesvolle samenwerking. Het partnership tussen Eurol en Nijhof-Wassink is daarvan een goed voorbeeld.

Als het gaat om de aanvoer van basisoliën doen wij in principe alle transporten voor Eurol. Wij verzorgen het transport van deze basisoliën vanuit raffinaderijen en opslaglocaties in Rotterdam, Antwerpen en Duitsland naar de productielocatie van Eurol in Nijverdal.

Onderlinge afstemming is, zeker gezien de beperkte opslagcapaciteit, daarin het allerbelangrijkste. Gemiddeld leveren we drie tankwagens per dag; in totaal ruim 23 miljoen liter basisoliën per jaar. De orders moeten just-in-time geleverd worden anders staat de productie stil. Daarom hebben onze planning en de planning van Eurol dagelijks contact over de leveringen die op het programma staan. Bovendien is onze gehele vloot uitgerust met track & trace, waarmee we onze combinaties precies kunnen volgen. Daardoor kunnen we de planning precies naar wens en behoefte van Eurol uitvoeren.

Extra opslagcapaciteit
De lijnen zijn letterlijk en figuurlijk kort. Dat komt door de combinatie van dagelijkse fine-tuning van de planning en de korte afstand tussen onze vestiging in Rijssen en Eurol in Nijverdal. Daardoor kunnen we snel schakelen. Wijzigt er bijvoorbeeld iets in de productieplanning van Eurol? Dan hebben wij de faciliteiten om tankwagens tijdelijk te stationeren bij onze vestiging in Rijssen.

Ook op andere terreinen werken we samen. Zo leveren we tankcontainers aan Eurol voor tijdelijke extra opslagcapaciteit op locatie en neemt ons zusterbedrijf Nijwa Groep veel producten af bij Eurol. De samenwerking met Eurol loopt als een geoliede machine!

Auteur:  Tonny Wolberink
Tonny Wolberink | Commercial Manager Liquid Bulk Logistics

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.