De oplossing rijdt niet altijd in je straatje

blog

Wat doe je als één van de grootste diervoederproducenten van België vraagt om mee te helpen om hun ambities waar te maken? Nieuwe ontwikkelingen waarbij een veel grotere transportvraag van hun producten naar hun klanten vrij gaat komen.

Je kunt hierop invulling geven door alleen te kijken naar de mogelijkheden binnen je eigen organisatie. Dit hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn. Je eigen organisatie kan soms de belemmerende factor zijn. De grootte van de vloot, de beschikbaarheid van chauffeurs zijn hier enkele voorbeelden hiervan. Nu hebben we binnen onze divisie Feed Logistics met 140 vrachtwagencombinaties een aardige groot wagenpark en met 252 chauffeurs een aardig groot chauffeurskorps, maar soms ligt het antwoord om ambitieuze plannen van je klanten te kunnen volgen buiten je eigen organisatie.

Om een passend antwoord te geven aan de ambities van deze klant hebben we een geschikt collega-transportbedrijf gezocht die ons hierbij kan helpen. Een gelijkwaardige partner die ook thuis is in de Belgische markt, die kwaliteit en veiligheid van materieel en chauffeurs hoog in het vaandel heeft staan en samenwerken in haar DNA heeft. Voor ons belangrijke voorwaarden die we hebben gevonden in DBT Bulkvervoer uit Kalmthout, België. Met materieel en chauffeurs van beide bedrijven worden de grote hoeveelheden diervoerderproducten van onze klant bij de eindgebruikers gebracht. Met deze manier van samenwerken kunnen we snel en flexibel leveren en is levering gegarandeerd. Nijhof-Wassink voert de regie en de planning over deze ritten zodat er duidelijke communicatielijnen zijn en er één aanspreekpunt is voor de klant. Onze logistieke partner DBT heeft met deze manier van werken het voordeel van een groter logistiek netwerk en heeft daarbij een efficiëntere inzet van mens en materieel. Deze opzet is voor alle partijen een win-win-win situatie. Een mooi voorbeeld van echte partnerschap!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.