Live - Nijhof Wassink

Bent u toe aan de volgende stap in logistiek?

Ons nieuwe transport management systeem is live!

Realtime connectie tussen gebruikers en IT systemen
Plannen en delen

Optimale connectiviteit op elk tijdstip en elke locatie betekent maximale efficiency en productiviteit. Doelgericht werken doordat gebruikers en IT-systemen toegang hebben tot actuele en relevante data. Dit geldt voor onze eigen processen, maar vooral ook voor onze klanten. Door u te verbinden met onze LIVE-platformen laten we u ook profiteren van de vele voordelen van optimale connectiviteit. Het jongste voorbeeld van zo’n platform is ons nieuwe Transport Management Systeem (TMS), waarmee we planners, klanten én eindklanten voorzien van realtime ‘LIVE’ informatie.

Een belangrijke succesfactor voor het nieuwe TMS is dus communicatie met het systeem van u, als klant, al dan niet via een tussenliggend logistiek platform, zoals Transwide of Elemica.

Met Nijhof-Wassink LIVE komen we samen met u tot het ultieme digitale supply chain network. Dankzij 24/7 realtime informatie kunnen we dan altijd messcherp schakelen binnen onze transportdivisies, en kunnen we samen ook de eindklant het serviceniveau bieden dat past bij deze tijd.

Beschikbare data In Nijhof Wassink live
  • - Order status
  • - Shipment status
  • - ETA
  • - Truck locatie
  • - Cargo data
  • - Proof of Delivery
Volg uw transport Realtime en wereldwijd
Volg uw transport live

Met ons nieuwe Transport Management Systeem (TMS) kunnen we echt realtime plannen, echt LIVE dus. Het rekent voor ons uit hoe lang de verwachte reistijd is. Zit daar een nachtrust bij, dan wordt die automatisch meegenomen in de planning. Zo weet u wat de aankomsttijd van uw transport zal zijn. De informatie wordt ook continu up-to-date gehouden, er is dus sprake van realtime shipment information. Duurt het laden wat langer dan voorzien of komt de chauffeur in een file te staan, dan wordt dat via de GPS-verbinding vastgesteld en wordt de planning automatisch bijgesteld. U profiteert van een hogere leverperformance en kan zelf ook kort op de bal spelen.

Traceability

De realtime data draagt ook bij aan de veiligheid van het hele traject. Je krijgt meer traceability. Het TMS kan ook kentekens doorgeven, zodat u weet welke trucks aan de poort arriveren. We communiceren verwachte lostijden en dit betekent extra service, ook voor uw klanten.

Bekijk de film

Let’s go live!

uw systeem koppelen?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. We maken een afspraak om te bespreken wat uw wensen zijn en hoe we uw IT systeem kunnen koppelen.