Nijhof Wassink Groep

Ruim vijftig jaar thuis in transport en logistiek

Nijhof-Wassink Groep is een internationaal opererend familiebedrijf dat inmiddels ruim 50 jaar bestaat. Een lange periode waarin veel is gebeurd en waarin wij met onze bedrijven zijn uitgegroeid tot een organisatie die haar plek heeft veroverd in de logistieke wereld. We hebben een groot aantal klanten aan ons mogen verbinden. Daarnaast hebben we 1.400 collega’s waarvoor Nijhof-Wassink Groep ook van belangrijke waarde wil zijn. Niet alleen vandaag de dag, maar ook in de verre toekomst. Dat was zo bij de oprichting in 1967, en zo werkt het nog steeds.

Onderweg met Nijhof-Wassink Groep

Allemaal zijn we trots op deze krachtige internationale onderneming. Met dank aan onze collega’s, partners en klanten hebben we al veel bereikt. Benieuwd? Bekijk de film hieronder.

 

 

De bedrijven van Nijhof-Wassink Groep

Nijhof-Wassink

 • Internationaal Logistiek bedrijf en Warehousing voor bulkgoederen in Europa
 • Vestigingen in Rijssen, Coevorden (Nederland), Antwerpen (België), Hörstel (Duitsland), Székesfehérvar (Hongarije) en Kutno (Polen)
 • Divisies: Chemical Logistics en Feed Logistics

Nijwa Groep

 • Officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Bedrijfswagens in Nederland
 • 7 vestigingen in Rijssen, Zwolle, Beilen, Groningen, Veendam, Veenoord en Hengelo
 • Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vracht- en bedrijfswagens biedt Nijwa Groep een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen en verhuur

www.nijwa.nl

Nijwa Trucks

 • Allround service die zich volledig richt op het onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers.
 • Vestiging in Drachten (Friesland), Nederland

www.nijwatrucks.nl

Ecotrans Logistics

Ecotrans Logistics is gespecialiseerd in transport van verpakte veevoeders, premixen, kunstmest en andere agrarische producten. Naast het zakggoedtransport van productielocaties naar de eindgebruikers verzorgt Ecotrans Logistics opslag- crossdock activiteiten voor de veevoederbranche. Hierdoor kan Ecotrans Logistics efficiënte dagelijkse routes door de gehele Benelux en Duitsland verzorgen.

www.ecotrans.nl

 

Nijhof-Wassink Polen

 • Officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks in Polen
 • 5 Volvo Trucks-vestigingen in Kutno, Tarnowo Podgórne, Rzgów, Nowa Wieś Wielka en Karski
 • 2 Renault Trucks-vestigingen in Tarnowo Podgórne en Nowa Wieś Wielka.
 • Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte vracht- en bedrijfswagens biedt Nijhof-Wassink een compleet pakket aan after-salesdiensten, waaronder onderhoud, keuringen en leasing

www.nijhof-wassink.com.pl/

SilFit - Plannen & Meten

SilFit houdt zich bezig met het optimaliseren van het logistieke proces voor klanten. Silfit verzorgt vanuit de centrale planning in Rijssen de rit- en routeplanning. Daarnaast heeft SilFit een silo-inhoudmeetsysteem ontwikkeld. Door dit Vendor Managed Inventory  (VMI) systeem kan op afstand de voorraad bulkgoederen in de silo’s beheerd worden. 

www.silfit.comDirectie en bestuur van Nijhof-Wassink Groep

Bij directie en bestuur van Nijhof-Wassink Groep zit transport en logistiek in het bloed. Mede dankzij hen voelt de organisatie, zelfs met 1.300 medewerkers, nog steeds aan als een familiebedrijf.

Erik Schiphorst
Erik Schiphorst
CEO
Gert-Jan Meijerink
Gert-Jan Meijerink
CFO
Freddy Nijhof
Freddy Nijhof
President Commissaris
Jogé Nijhof
Jogé Nijhof
Commissaris

50 YEARS ON THE MOVE

Nijhof-Wassink Groep bestaat ruim 50 jaar. Het magazine '50 years on the move' is een speciale uitgave om dit jubileum te vieren.

Bekijk magazine

People, Planet, Profit

Een duurzame manier van werken die goed is voor mens en milieu: daar staat Nijhof-Wassink voor. In onze manier van werken creëren we een balans tussen de 3 P’s: People, Planet en Profit.

Safety & Quality

Aandacht voor mens en omgeving staat bij de dagelijkse werkzaamheden van Nijhof-Wassink voorop. Dit betekent een proactieve aanpak op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en duurzaamheid. De strenge standaard die onze opdrachtgevers hanteren voor het transport van hun producten is bij Nijhof-Wassink de algemeen geldende norm.

Innovatie bij Nijhof-Wassink

Wie in de transportwereld voorop wil blijven, moet continu vernieuwen. Bij Nijhof-Wassink geven we daarom hoge prioriteit aan innovatie op het gebied van veiligheid, materieel, opleidingen en IT -systemen. Door hier werk van te maken, kunnen wij optimale prestaties garanderen.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.

Ik ga akkoord met het toesturen van de nieuwsbrief en ik heb de privacyverklaring gelezen.