Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Ontmoet onze drive voor samenwerking. Ontmoet Nijhof-Wassink

“Alles op rolletjes laten lopen”

Betrouwbare vrachtwagens en opleggers is bij Nijhof-Wassink essentieel om ons dagelijkse werk goed te kunnen doen. Daarbij horen niet alleen een goede planning en chauffeurs, maar ook een professionele werkwijze  rondom aanschaf, onderhoud en het gebruik van het materieel, De samenwerking tussen de afdelingen Technisch Beheer, Wagenparkbeheer en BBS  moet vlekkeloos op elkaar zijn afgestemd om altijd de betrouwbare kwaliteitstransporteur te blijven die wij nu zijn en ook altijd zijn geweest.

Marco Bruins houdt zich bezig met structurele technische zaken zoals o.a. de inkoop en uiteindelijk weer de verkoop van onze vrachtwagens en opleggers. Johan en Robert zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse wagenparkbeheer van de divisie Chemical Logistics. Zij zorgen ervoor dat wij onze vloot zo optimaal mogelijk gebruiken. Zodat we deze zo duurzaam en kosten efficiënt mogelijk inzetten.  De BBS-afdeling met Henny en Gerlo fungeert als ‘schakel’ tussen chauffeurs, Technisch Beheer en Wagenparkbeheer. Zij coachen onze rijdende collega’s  naar een zo optimaal en veilig mogelijk rijgedrag en gebruik van het materieel.

“De voordelen van deze werkwijze? “Betrouwbare en representatieve combinaties met optimale beschikbaarheid voor onze klanten” aldus Marco. Johan: “We plannen onderhoud, reparaties en keuringen nog efficiënter in. Dat is soms even wennen, ook voor de chauffeurs. Om de continuïteit te waarborgen, clusteren we werkzaamheden. Uiteraard alleen als dat kan.” Want dat veiligheid voor alles gaat, is een understatement, zo beamen ook Gerlo en Henny. 

Kortom, Wagenparkbeheer speelt een grote rol binnen Nijhof-Wassink. Zo houden we ons materieel in de beste conditie. We steken veel energie in de beste tools voor onze mensen en het meest optimale transport voor onze klanten. Want ook hier geldt en daarmee citeert Henny Freddy Nijhof nog een keer: “We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste!”

BBS – Wagenparkbeheer - Techniek
Nijhof-Wassink Groep

Terug naar overzicht