Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Ontmoet onze drive voor efficiency met René Koele

Blijven ontzorgen

De mengvoederwereld wordt nooit meer hetzelfde. Sinds de oprichting van de dochteronderneming van Nijhof-Wassink, SilFit, is er veel veranderd. In het verleden werd het voer (dedicated) vervoerd in vrachtwagencombinaties die de kleuren hadden van onze opdrachtgevers met als gevolg een hoog aantal lege kilometers. In de afgelopen jaren zijn steeds meer mengvoederproducenten zich gaan beseffen dat transport niet hun core business is en dat dit efficiënter kan. Er is meer focus gekomen op hun kerntaak; verkopen en produceren van diervoerders.

SilFit is een voorloper in het mengvoedertransport als het gaat om het aanbieden van zowel dedicated transport als transport van mengvoeder in gecompartimeerde neutrale combinaties in de huisstijlkleuren van Nijhof-Wassink. Door het aanbieden van transport met neutrale combinaties is het mogelijk om onze vrachtwagens voor verschillende opdrachtgevers in te zetten. Hierdoor kunnen wij een grote besparing voor ze realiseren in het aantal lege kilometers. Nijhof-Wassink heeft haar blanco combinaties uitgerust met verwisselbare reclameborden. Zo is altijd zichtbaar voor welke opdrachtgever we rijden.

Steeds meer mengvoederproducenten weten SilFit te vinden. Naast het aanbieden van transport verzorgen wij ook de complete transportplanning voor enkele van onze opdrachtgevers. Dagelijks werken wij in samenspraak met onze opdrachtgevers aan het optimaliseren van het transportproces en doen we onze uiterste best om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Alles wat wij met ons gepassioneerde team doen, doen we onder het motto “We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste.” 

René Koele
Planner mengvoedertransport

Terug naar overzicht