Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Nijhof-Wassink LIVE: de toekomst in connectiviteit

Wie in de transportwereld voorop wil blijven, moet continu vernieuwen. Bij Nijhof-Wassink geven we daarom een hoge prioriteit aan innovatie op alle mogelijke gebieden. Eén van de thema’s dat bij ons momenteel volop in de aandacht staat, is connectiviteit. Onder de noemer Nijhof-Wassink LIVE werken we aan onbegrensde uitwisseling van data tussen mensen en IT-systemen, maar ook tussen systemen onderling.

Optimale connectiviteit op elk tijdstip en elke locatie betekent maximale efficiency en productiviteit. Doelgericht werken doordat gebruikers en IT-systemen toegang hebben tot actuele en relevante data. Dit geldt voor onze eigen processen, maar vooral ook voor onze klanten. Door u te verbinden met onze LIVE-platformen laten we u ook profiteren van de vele voordelen van optimale connectiviteit. Het jongste voorbeeld van zo’n platform is ons nieuwe Transport Management Systeem (TMS), waarmee we planners, klanten én eindklanten voorzien van realtime informatie.

 Volg uw transport Live

Met ons nieuwe Transport Management Systeem (TMS) kunnen we echt realtime plannen, echt LIVE dus. Het rekent voor ons uit hoe lang de verwachte reistijd is. Duurt het laden wat langer dan voorzien of komt de chauffeur in een file te staan, dan wordt dat via de GPS-verbinding vastgesteld en wordt de planning automatisch bijgesteld. We communiceren verwachte lostijden en dit betekent extra service, ook voor uw klanten. Optimale connectiviteit met onze systemen zorgt ervoor dat u profiteert van een hogere leverperformance en dat u zelf ook kort op de bal speelt.

Kijk hier voor meer informatie en ons filmpje