Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Nijhof-Wassink opnieuw uitgeroepen tot Haulier of the Year bij Shell Chemicals Europe

Net zoals in 2014 is Nijhof-Wassink door Shell Chemicals Europe BV uitgeroepen tot Haulier of the year. Deze unieke prestatie betreft het transport van vloeibare chemicaliën in Europa.

Met het uitreiken van de Frans Fiers Award heeft Shell Chemicals Europe de medewerkers van Nijhof-Wassink wederom beloond voor hun uitzonderlijke hoge score op de operationele uitvoering. Zo zijn de betrouwbaarheidsmeetpunten zoals on-time delivery en on-time loading hierin belangrijke criteria. Ook werd er gekeken naar de proactiviteit en samenwerking op het gebied van het aantal incidenten, aantal spills en de aangeleverde near misses.

Deze operationele kwaliteiten sluiten aan op de speerpunten waarin Nijhof-Wassink zich wil onderscheiden en de drive om de beste logistieke dienstverlener in haar werkgebied  te zijn.

Zo wordt er onder andere veel aandacht besteedt aan training en coaching van haar medewerkers. Niet alleen is Nijhof-Wassink een betrouwbare partner op het gebied van de ‘Operational Performances’, maar scoorden zij ook hoog op het gebied van health, security, safety en environment (HSSE) onderwerpen.

Voor het eerst in haar historie heeft Shell de prijs de Frans Fiers Award genoemd. Dit als blijk van waardering aan Frans Fiers die recent na een jarenlange trouwe dienstverband bij Shell Chemicals Europe met pensioen is gegaan.