Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Minister Kamp start jubileumjaar Nijhof-Wassink en Nijwa met uitreiken koninklijke onderscheiding

2017 wordt een bijzonder jaar voor Nijhof-Wassink Groep. De zusterbedrijven Nijhof-Wassink en Nijwa zijn dan 50 jaar onderweg!

Op 1 januari 1967 trokken Evert Wassink en Herman Nijhof, beiden zelfstandig transportondernemers, de stoute schoenen aan door hun krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam Nijhof-Wassink en kort daarop volgde Nijwa Groep als dealerbedrijf van Volvo Trucks.

Vandaag de dag heeft Nijhof-Wassink Groep 19 vestigingen in 5 Europese landen en werken er ruim 1.100 medewerkers. Een prachtig familiebedrijf met de tweede en derde generatie werkzaam in het bedrijf.

Op 28 december 2016 werd het 50 jarig jubileum samen met ruim 1.000 klanten en andere relaties gevierd. Onder aanvoering van de ‘tijdelijke logistieke manager’ Anita Witzier werd de avond feestelijke ingeluid met onder andere de President van Volvo Trucks Claes Nilsson en burgemeester van Rijssen-Holten, Arco Hofland als sprekers. Daarnaast had de aanwezige minister Henk Kamp een speciale verrassing voor de aanwezigen. Directielid Albert Hendrikse kreeg vanwege zijn grote waarde voor de mobiliteitsbranche en samenleving uit handen van de minister van Economische zaken de koninklijke onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.