Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Koningspaar ontmoet Nijhof-Wassink in Polen

Zijne Koninklijke Hoogheid koning Willem-Alexander en Hare Koninklijke Hoogheid koningin Máxima hebben tijdens hun bezoek aan de CLIPterminal in Poznań (Polen) kennisgemaakt met een kleine groep Nederlandse logistieke bedrijven. Deze bedrijven nemen via het Partner in Business (PIB) project  een voortrekkersrol in om de corridor Nederland – Polen via het spoor in de breedste zin verder te ontwikkelen. Als één van de business- en kennispartners van deze belangrijke intermodale corridor heeft commercieel manager Jean-Pierre Wander het koninklijk paar geïnformeerd over de rol van Nijhof-Wassink in dit project.

Samen met onder andere minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel hebben de koning en de koningin op de terminal het eenjarig bestaan van het PIB-consortium gevierd alsmede het tweejarig bestaan van de spoorshuttle service Rotterdam-Poznan welke door ERS Railways wordt verzorgd.

Ook bij een ander georganiseerd event in Poznan zijn de koning en de koningin met Nijhof-Wassink in contact gekomen. Onder het toeziend oog van het koninklijk paar hebben TLN en haar Poolse evenknie, ZMPD, een samenwerkingsovereenkomst getekend om de EU-regelgeving tussen Nederland en Polen te verbeteren. Namens Nijhof-Wassink was onze CEO, Albert Hendrikse, hierbij aanwezig.