Tanktransport

Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics
Offerte
Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics
+31 548 538 000 sales@nijhof-wassink.com Offerte

Our drive for Liquid Bulk Logistics

Nijhof-Wassink is expert in wegtransport en intermodaal transport van vloeibare chemicaliën. Voorbeelden hiervan zijn vloeibare harsen, polyol en vele andere vloeistoffen die worden gebruikt in de petrochemische maakindustrie. Wij vervoeren zowel ADR als non-ADR producten, zowel gekoeld als verwarmd. Met een wijdvertakt internationaal netwerk en een sterke lokale aanwezigheid zijn wij uw betrouwbare transportpartner, overal in Europa.

Specialisten in intermodaal transport

De op- en overslaglocaties van Nijhof-Wassink hebben een directe aansluiting op spoor- en waterwegen. Deze intermodale locaties liggen in Rotterdam, Coevorden, Hengelo, Almelo, Bad Bentheim (Duitsland) en Kutno (Polen) en staan in verbinding met de havens van Rotterdam, Hamburg, Gdansk en Gdynia. Via al deze knooppunten optimaliseren we uw transportstromen over het water, spoor of de weg.

Het juiste equipment voor tanktransport

Nijhof-Wassink weet wat er nodig is om uw vloeibare chemicaliën veilig en snel van A naar B te brengen. We hebben daarvoor de beschikking over goed onderhouden trucks, ééncompartiment- en multicompartiment-opleggers, geïsoleerde tankcontainers en containerchassis. Uw vloeistoffen kunnen in tanks met tankverwarming of gekoeld onder stikstof vervoerd worden. Onze opslaglocaties in Coevorden (Drenthe) en Kutno (Polen) zijn uitgerust met verwarmings- en koelinstallaties zodat wij uw producten op de gewenste temperatuur en in de beste kwaliteit kunnen leveren.

Veiligheid bij vervoer gevaarlijke stoffen (ADR)

Het transport van vloeibare chemicaliën vergt speciale aandacht voor veiligheid. Die aandacht voor veiligheid is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. We hanteren de strengste veiligheidseisen bij de keuze van het materieel. Zo zijn onze opleggers en containers zonder uitzondering vanaf de grond te bedienen. Onze tanktransportchauffeurs en locatiemedewerkers zijn representatieve, klantvriendelijke perfectionisten die secuur en volgens strikte procedures werken. Ze zijn getraind in ADR en Behaviour Based Safety en worden hierin continu begeleid door dedicated coaches en mentorchauffeurs. Zij werken volgens vastgelegde near-miss protocollen wat onveilige situaties, onderweg én tijdens laden en lossen, tot een minimum beperkt.

Innovatief Transport Management Systeem

Ons Transport Management Systeem (TMS) stelt ons in staat om nog doelgerichter, efficiënter en productiever te werken. Het is een van de innovatieve ontwikkelingen van Nijhof-Wassink LIVE waarmee we een realtime connectie maken tussen uw en onze IT-systemen. Door onder andere het delen van de orderstatus, laad- en lostijden, de trucklocatie en zelfs uw voorraadstand, komen we samen met u tot het ultieme digitale supply chain network. U kunt uw transporten live volgen en bent altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Tonny Wolberink
Commercial Manager Liquid Bulk Logistics

Flexibiliteit over het spoor

Tien shuttletreinen rijden iedere week van Rotterdam naar de eindbestemming Kutno, in Polen. Flexibiliteit en samenwerking zijn hierbij essentieel.

Lees mijn verhaal

Antivries per trein

Eén van onze klanten is een belangrijke ruitensproeiervloeistof-leverancier voor de Poolse markt. Het voorladen, het treintransport, de opslag, het papierwerk en het transport naar de eindbestemming, het hele logistieke en administratieve proces wordt door Nijhof-Wassink geregeld en uitgevoerd.

Lees mijn verhaal

Aliancys, Partnerschap met chemie

Voor de logistieke operatie in de Nederlandse en Franse fabrieken werkt Aliancys nauw samen met Nijhof-Wassink. Dat gaat zelfs zo ver, dat er 'on-site operators', in dienst van Nijhof-Wassink, permanent gestationeerd zijn in Schoonebeek.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.
Het formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord te gaan met ons privacybeleid.