Silotransport

Okko ten Hoff
Commercial Manager Dry Bulk Logistics
Offerte
Okko ten Hoff
Commercial Manager Dry Bulk Logistics
+31 548 538 000 sales@nijhof-wassink.com Offerte

Our drive for Dry Bulk Logistics

Nijhof-Wassink is specialist in silotransport en warehousing van droge bulkgoederen voor de chemische en petrochemische industrie: granulaten en poeders zoals PVC, PP, PET en andere plastics. Met een moderne vloot, internationaal netwerk en focus op kwaliteit garanderen we een hoge payload en leverperformance. Wij begrijpen uw ambities. En wat we beloven, maken we waar.

On-time delivery in bulktransport

Ruim 99% van onze leveringen is on-time. Dit realiseren we met een strakke  planning en met chauffeurs die hun verantwoordelijk nemen. We beschikken over jong en representatief equipment, bestaande uit meer dan honderd trekkende eenheden en ruim 150 bulkopleggers en vacuüm kipsilo-opleggers (zuigopleggers). Onze truck-opleggerscombinaties wegen minder dan 15.000 kg voor een betere payload. Daarbij kunnen we voor internationale transporten onze logistieke hubs benutten in Nederland, Duitsland, België, Hongarije en Polen. Met deze capaciteit en flexibiliteit handelen we de meest uitdagende transportopdrachten naar tevredenheid en just-in-time af. Of het nu gaat om spotwerk, structurele lanes of meerjarige aanbestedingscontracten.

 

 

Betrouwbare one-stop-shop

Nijhof-Wassink is de betrouwbare one-stop-shop voor uw binnenlandse en internationale dry bulk wegtransport. Als specialist hebben we alle productkennis in huis om uw droge bulk in optimale conditie bij uw klanten af te leveren.

Veiligheidsbeleid

Onze vakbekwame chauffeurs zijn bovendien getraind in Behaviour Based Safety. Vanaf het moment dat chauffeurs voor ons komen werken doorlopen zij een intensief trainingsprogramma, o.a. op het gebied van rijgedrag en veilig werken. Daarnaast werken wij volgens de strengste veiligheidseisen, zoals vastgelegd in ons Safety, Health, Environment en Quality (SHEQ) programma en de SQAS-certificering voor transport services en tank cleaning. Onze chauffeurs zijn er op getraind om van veilig werken een gewoonte te maken. Dit is niet alleen belangrijk voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de omgeving onderweg en op of rond onze laad- en loslocaties.

Transportoplossingen voor extra capaciteit

Onze transportoplossingen creëren capaciteit. Zo werken wij bij diverse opdrachtgevers met on-site operators. Deze logistiek medewerkers, in dienst van Nijhof-Wassink, zorgen er op uw locatie voor dat het stortgoed direct na productie of aflevering worden afgevoerd naar onze warehouses. Daar hebben wij alle mogelijkheden om de droge bulk in silo’s op te slaan of eventueel in kleinere eenheden om te pakken. 

Innovatief TMS

Ons nieuwe Transport Management Systeem stelt ons in staat om nog doelgerichter, efficiënter en productiever te werken. Het is een van de innovatieve ontwikkelingen van Nijhof-Wassink LIVE waarmee we een realtime connectie maken tussen uw en onze IT-systemen. Door onder andere het delen van de orderstatus, laad- en lostijden, de trucklocatie en zelfs uw voorraadstand, komen we samen met u tot het ultieme digitale supply chain network. U kunt uw transporten live volgen en bent altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

 

Okko ten Hoff
Commercial Manager Dry Bulk Logistics

Omgaan met calamiteiten

Bulkchauffeur Jan ter Harmsel rijdt met een zuigoplegger en houdt zich vooral bezig met calamiteiten. Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid zijn hierbij belangrijk.

Lees mijn verhaal

Morssinkhof Rymoplast, Closing the loop

Morssinkhof Rymoplast is een van de grootste Europese recyclingbedrijven van kunststof. Nijhof-Wassink regelt de opslag in Coevorden en een groot deel van het transport.

Lees verder

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.
Het formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord te gaan met ons privacybeleid.