Warehousing Polen

Honorata Pędziejewska
Forwarding and Customs Department Manager
Offerte
Honorata Pędziejewska
Forwarding and Customs Department Manager
+ 48 24 35 70 030 sales@nijhof-wasssink.com Offerte

Our drive for storage and warehousing

Ons moderne warehouse en silopark in Kutno, Polen biedt in totaal ruim 60.000 m2 overdekte magazijnruimte, 30.000 m2 buitenopslag en 11.000 m3 silocapaciteit voor opslag en overslag van droge bulkgoederen. Het logistieke centrum verbindt de handelswegen tussen onder meer Rusland, het Midden-Oosten, Noord-Amerika en Europa.

Op- en overslag van bulkgoederen

Ons Poolse warehouse staat via het spoor direct in contact met de toonaangevende Europese havens Rotterdam, Hamburg, Gdansk/Gdynia en Antwerpen. Met ons uitgebreid pakket warehousing faciliteiten, ons hoge serviceniveau en een sterk internationaal transportnetwerk heeft Nijhof-Wassink alles in huis om uw logistieke keten te optimaliseren.

Silopark en warehousing Kutno

 • Silocapaciteit (11.000 m3), warehousing (60.000 m2) en outside storage (30.000 m2) voor droog stortgoed, zoals polymeren
 • Value Added Logistics met
  • douane-entrepot
  • all-in inhouse douaneafhandeling
  • verpakken en verbulken
 • Normeringen en certificeringen
  • SQAS
  • AEO
  • GMP+
 • SQAS/EFTCO tankreinigingsstation met verwarmingsfaciliteiten
 • Strategische transporthub voor Oost-Europa

Onze diensten voor bulkopslag en transport

Ompakken en verbulken

In welk volume of verpakkingseenheid uw goederen ook aankomen, in onze warehouses kunnen deze voor opslag of transport omgepakt worden naar de daarvoor gewenste verpakkingseenheid.

In ons containerpark kunnen vloeistoffen van tanks naar vaten of IBC’s worden overgepompt. Moderne verwarmingsinstallaties houden of brengen de vloeistoffen op de juiste temperatuur.

Douane-entrepot

Het Nijhof-Wassink warehouse in Kutno biedt als Authorised Economic Operator (AEO) bonded warehousing (douane-entrepot). Hierdoor zijn we bevoegd voor het afhandelen van alle douaneformaliteiten en hoeven uw goederen bij aankomst in de EU niet ingeklaard te worden. Ons eigen inhouse douanekantoor begeleidt alle processen en verzorgt het papierwerk voor goederen die grensoverschrijdend verhandeld worden. Dit scheelt u tijd en geld.

EFTCO Tankcleaning

In Kutno beschikken wij over een EFTCO-gecertificeerd tankcleaning station voor het computergestuurd reinigen van bulkopleggers en containers. Om contaminatie te voorkomen controleren we elke tank voordat deze geladen wordt. Dit is een vast onderdeel van ons kwaliteits- en veiligheidsprotocol.

 

Honorata Pędziejewska
Forwarding and Customs Department Manager

De beste zijn is een manier van werken

Het is onze ambitie om de beste partner voor onze klanten te zijn. Klinkt toch aardig goed, of niet? Voor ons is het geen moderne slogan, maar een onderdeel van onze filosofie en ons dagelijks werk.

Lees mijn verhaal

Flexibiliteit over het spoor

Tien shuttletreinen rijden iedere week van Rotterdam naar de eindbestemming Kutno, in Polen. Flexibiliteit en samenwerking zijn hierbij essentieel.

Lees mijn verhaal

Safety first Service

Ook bij warehousing is het maken van goede afspraken over veilig werken een absolute must. Veiligheid is onze eerste service. Zo werken onze medewerkers zorgvuldig en nauwkeurig volgens de HSE procedures.

Lees mijn verhaal

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Nijhof-Wassink? Schijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Voer een geldig e-mail adres in.
Het formulier kan niet verzonden worden zonder akkoord te gaan met ons privacybeleid.