Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

People & Planet

Aandacht voor mens en omgeving staan bij de dagelijkse werkzaamheden van Nijhof-Wassink voorop. Met onze proactieve aanpak op het gebied van Safety, Health, Environment en Quality (SHEQ) zijn wij continu bezig om hierin nog beter te worden.

We laten ons hierbij ondersteunen door deel te nemen aan verschillende internationale normen en initiatieven over deze onderwerpen. Bij de vertaling van beleid naar dagelijkse uitvoeringen is een belangrijke rol weggelegd voor onze BBS-coaches en mentorchauffeurs. Dit begint al bij het introductieprogramma van een nieuwe chauffeur waarbij iedere nieuwe collega een intensief trainingsprogramma doorloopt en gekoppeld wordt aan een ervaren mentorchauffeur.  Vanaf dat moment blijven we elke chauffeur volgen en trainen op het gebied van rijgedrag en veilig werken. We bieden de medewerkers daarbij praktische handvaten die ze direct om kunnen zetten in concrete verbeteracties.

Nijhof-Wassink is deelnemer aan de volgende normen en initiatieven:

Wilt u meer weten over onze initiatieven ten aanzien van kwaliteit en duurzaamheid? Neem dan contact op met uw accountmanager, Mark Burgman (Business Improvement Manager) of Erik Taal (SHEQ manager) .