Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Nijhof-Wassink versterkt groei ambities in Duitsland met nieuwe samenwerking

Om haar transportnetwerk van diervoederproducten in Duitsland verder uit te breiden is Nijhof-Wassink een samenwerking gestart met het transportbedrijf Holger Focke GmbH uit Lähden, Duitsland.

De transportcombinaties van Holger Focke worden onder de regie van de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink ingezet. ‘Wij zijn zeer verheugd dat onze Duitse partner zich heeft aangesloten bij ons bedrijf. Naast deze nieuwe samenwerking hebben wij de laatste maanden ook andere transportbedrijven aan ons bedrijf mogen binden. Samenwerken zit bij Nijhof-Wassink in ons bloed. Samen met al onze nationale en internationale transportpartners willen we onze klanten van de best mogelijke service voorzien. En dat 24/7’, aldus Martin Schoemaker, General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink.

Transportbedrijf Holger Focke uit Lähden is een bekende lokale Duitse transportonderneming voor diervoederproducten. Een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat. ‘Dit past zeer goed bij onze werkwijze en hoe we met onze klanten willen omgaan. Met de kennis van de lokale markt en de transportcapaciteiten van Holger Focke breidt onze Feed Logistics Divisie zowel regionaal als internationaal verder uit. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland alsmede in België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen’, aldus Martin Schoemaker.