Onze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over cookies
Sluiten

Nijhof-Wassink breidt transportnetwerk in België en Frankrijk verder uit

Door aanhoudende groei van de activiteiten breidt Nijhof-Wassink BVBA haar transportactiviteiten van diervoederproducten in België en Frankrijk verder uit. Onlangs heeft Nijhof-Wassink onder meer met ForFarmers België nieuwe, uitgebreide, afspraken gemaakt over het vervoer van diens diervoederproducten.

Dagelijks moeten er veevoeder bestellingen vanuit de ForFarmers productielocaties Izegem en Ingelmunster naar veehouders in met name in België en soms in Frankrijk gebracht worden. Nijhof-Wassink kan door het sterke transportnetwerk, zowel lokaal als internationaal, aan deze vraag goed voldoen.

Herco Eshuis, accountmanager van Nijhof-Wassink, is daarom ook bijzonder verheugd met de overeenkomst met ForFarmers, die aansluit op de ambities van Nijhof-Wassink in België. Herco “ Wij rijden momenteel voor zowel grote als kleinere opdrachtgevers in België en Frankrijk. Niet alleen rijden wij met eigen vrachtwagens in de huisstijlkleuren van onze opdrachtgevers, maar we rijden ook met onafhankelijke blanco wagens waarmee we meerdere klanten tegelijk kunnen bedienen. Vanuit ons kantoor in Antwerpen worden onze klanten van de mengvoederdivisie Feed Logistics ondersteund.”

 

Samenwerking met transportpartners

Om de groei en ambities in België verder gestalte te geven heeft Nijhof-Wassink samenwerkingsovereenkomsten met diverse lokale mengvoedertransporteurs afgesloten. Deze partnerpartijen rijden onder de regie van Nijhof-Wassink. Herco Eshuis hierover: “Onze partners zorgen met hun kennis van de lokale markt, extra materieel en chauffeurs voor een nog sterker netwerk”.

Wagenpark
Nijhof-Wassink investeert enorm in haar vloot en heeft onlangs nog een nieuwe neutrale vijzeloplegger aan haar vloot toegevoegd. Naast de traditionele mengvoederbulkwagens heeft men diverse specialiteiten in huis zoals : zuigopleggers, MDI opleggers en Redler opleggers.


Chauffeur(s):
Om de groeiambitie van Nijhof-Wassink verder gestalte te geven zoekt het transportbedrijf voortdurend naar chauffeurs voor diverse standplaatsen in België. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus en stabiel internationaal transportbedrijf waar teamspirit en waardering bovenaan staan? Neem dan contact op met Jeroen Sakko, standplaatsbeheerder Antwerpen tel +32 496696206